Νέα

Κομμάτι για 2

μια παράσταση «θεάτρου της επινόησης»

ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 13, ΠΕΜΠΤΗ 14 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΜΑΪΟΥ -HESPEROS PALACE ΚΑΣΤΟΡΙΑ
(συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Σπασμένο Ρόδι)

[su_divider top=”no” divider_color=”#de9d05″ link_color=”#0cc3e7″ size=”2″ margin=”2″] [su_row] [su_column size=”1/3″] Σύλληψη-σκηνοθεσία
Αλέξανδρος Μιχαήλ
Ενδυματολογία-
σχεδιασμός σκηνικού
Νίκος Καλαϊτζίδης
Μουσική-τραγούδι
Ελένη Ευθυμίου
Κιθάρα
Σπύρος Σαραντόπουλος
Εικαστική επιμέλεια-
φωτογραφίες-βίντεο
Χρήστος Κυριαζίδης
Βοηθός ενδυματολόγου
Μαριαλένα Χρυσογονίδου
Παίζουν
Χριστίνα Γυφτάκη
Δημήτρης Παπαδόπουλος
[/su_column] [su_column size=”2/3″]Το Κομμάτι για 2, μια σιωπηρή σπουδή στη δυναμική των ανθρώπινων σχέσεων, δημιουργήθηκε στις πρόβες από το παιχνίδι και τους αυτοσχεδιασμούς των ηθοποιών.
Μιλάει για δύο ανθρώπους που ενώνονται, για δύο πυρήνες που συγκρούονται, για κάθε μια σχέση που βαθαίνει στον χρόνο, απλώνει στον μέσα χώρο και ποτίζει. Για ό,τι μας κρατά και μας συνέχει σε ένα συμφωνημένο μαζί. Για τη σύγκρουση, για την ένωση, για τη διάβρωση του ενός από τον άλλο.
Το Κομμάτι για 2 δεν έχει λόγια. Έχει κίνηση ενέργεια, ρυθμό. Βλέμματα και παύσεις, ένταση στον χώρο, φορτισμένες ατμόσφαιρες. Μιλάει τη γειωμένη γλώσσα της χειρονομίας και της ποίησης. Τη γλώσσα του ανθρώπινου σώματος. Μια γλώσσα καθαρής επικοινωνίας.
[/su_column][/su_row] [su_custom_gallery source=”media: 4985,4986,4987,4988″ limit=”68″ link=”lightbox” title=”never” width=”145″ height=”140″][su_custom_gallery source=”media: 1906″ link=”lightbox”][/su_custom_gallery] Περισσότερες πληροφορίες https://www.facebook.com/Piecefor2/

Did you like this? Share it!

0 comments on “Κομμάτι για 2

Comments are closed.