Νέα

O άνθρωπος ανεμιστήρας

ή πώς να ντύσετε έναν ελέφαντα

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΜΑΪΟΥ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ

[su_divider top=”no” divider_color=”#de9d05″ link_color=”#0cc3e7″ size=”2″ margin=”2″] [su_row] [su_column size=”1/3″] από την ομάδα «Εν Δυνάμει»
Σκηνοθεσία-μουσική
Ελένη Ευθυμίου
Σκηνικά-κοστούμια
Ελισάβετ Αντάπαση
Φωτισμοί
Ρίτσαρντ Άντονι
Βίντεο
Δημήτρης Ζάχος
Οργάνωση παραγωγής-Βοηθός σκηνοθέτη
Ελένη Δημοπούλου
Παίζουν
Κλειώ Αντωνοπούλου,
Βάσω Ασίκογλου, Μαρία Δαχλύθρα,
Ελευθερία Δρακουλίδου,
Μαργαρίτα Καϊναδά,
Δημήτρης Καλαγκάνης,
Κίμων Καλαγκάνης,
Άννα Καλιντσέβα,
Αναστασία Καρυοφύλλη,
Ευαγγελίνα Καρυοφύλλη,
Μαρία Κολτσίδα, Βαγγέλης Κοσμίδης,
Γιώτα Κουϊτζόγλου,
Νίκος Κυπαρίσσης,
Παρμενίων Κυριακούλης,
Ευτέρπη Κώστα,Λωξάνδρα Λούκας,
Δημήτρης Μέξης,
Αγγελική Μούσιου,
Θάνος Νανάσης,
Μιχάλης Ντολόπουλος,
Βασίλης Πέτρου
[/su_column] [su_column size=”2/3″]Με την παράσταση Ο άνθρωπος ανεμιστήρας ή πώς να ντύσετε έναν ελέφαντα, που κινείται στο σύνορο του θεάτρου-ντοκουμέντο και του θεάτρου της επινόησης, κοινοποιούνται ιστορίες γύρω από την αναπηρία. Μέσω αυτών των ιστοριών δεν επιδιώκεται παρά αυτό το άνοιγµα στο ανοίκειο, έτσι ώστε να γίνει γνωστό και οικείο.
Στη σκηνή οι ιστορίες αυτές µπαίνουν στο στόµα παιδιών και παίρνουν τη µορφή ενός παιδικού παιχνιδιού. Η επιλογή αυτή µπορεί αρχικά να προκύπτει από µια επιµονή να αναφέρεται κανείς στους ανθρώπους µε αναπηρία ως «παιδιά», στην πορεία όµως αποκαλύπτει τη δύναµη του παιδικού αυθορµητισµού και της παιδικής σκληρότητας να µιλήσει χωρίς αναστολές για τα πιο κρυµµένα µυστικά, να πει την αλήθεια ολόκληρη, όπως πραγµατικά είναι.
[/su_column][/su_row] [su_custom_gallery source=”media: 4946,4947,4948,4949,4950,4951,4952″ limit=”68″ link=”lightbox” title=”never” width=”145″ height=”140″][su_custom_gallery source=”media: 1906″ link=”lightbox”][/su_custom_gallery] Περισσότερες πληροφορίες https://www.facebook.com/groups/48600414064/

Did you like this? Share it!

0 comments on “O άνθρωπος ανεμιστήρας

Comments are closed.