Νέα

Ο ουρανός κατακόκκινος – Σ’ εσάς που με ακούτε

της Λούλας Αναγνωστάκη

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ

[su_divider top=”no” divider_color=”#de9d05″ link_color=”#0cc3e7″ size=”2″ margin=”2″] [su_row] [su_column size=”1/3″] από την ομάδα «Χρώμα»
Σκηνοθεσία
Κωνσταντίνος Χατζής
Διαμόρφωση σκηνικού χώρου
Ομάδα «Χρώμα»
Υπεύθυνη παραγωγής
Γεωργία Λένη
Ερμηνεύει η Λυδία Κονιόρδου
Συμμετέχουν
Αλίκη Στενού
Bertrand Moreau
[/su_column] [su_column size=”2/3″]Δύο από τα πιο σημαντικά έργα της Λούλας Αναγνωστάκη και του νεοελληνικού ρεπερτορίου παρουσιάζονται σε ενιαία παράσταση με ερμηνεύτρια τη σπουδαία Λυδία Κονιόρδου σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Χατζή.
Το δραματικό σύμπαν των έργων μιλά με διορατικότητα και αμείλικτο χιούμορ για το δράμα ενός κόσμου που έχει απολέσει κάθε έννοια δικαίου προς τους αδύναμους, για την κατάρρευση των ιδεών και των αγώνων, για την αέναη μάχη των προσώπων-θυμάτων της Ιστορίας να διαφυλάξουν έναν ελάχιστο προσωπικό χώρο ελευθερίας. Τα λόγια των ηρωίδων της Αναγνωστάκη, που στην παράσταση ζωντανεύουν μοναδικά, στοχεύουν κατευθείαν στην καρδιά.
[/su_column][/su_row] [su_custom_gallery source=”media: 5022,5023,5024,5025,5026,5027,5028″ limit=”68″ link=”lightbox” title=”never” width=”145″ height=”140″][su_custom_gallery source=”media: 1906″ link=”lightbox”][/su_custom_gallery] Περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/OmadaXroma

Did you like this? Share it!

0 comments on “Ο ουρανός κατακόκκινος – Σ’ εσάς που με ακούτε

Comments are closed.