«Αξόδευτο Άσπρο, Μαύρο Χρώμα», από τη Φλώρινα στην Κοζάνη

Το φετινό Μάιο το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης ανοίγει την αυλαία σε πρωτότυπα θεατρικά δρώμενα, διοργανώνοντας για πρώτη φορά τις «Μέρες Θεάτρου», ένα Φεστιβάλ με 16 παραστάσεις.
1Παράλληλα, υιοθετεί μια νέα κουλτούρα συνεργασίας με άλλους πολιτιστικούς οργανισμούς της περιοχής. Μια μορφή «εικαστικής ανταλλαγής» και συνεργασίας μεταξύ ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα, δηλώνει η έκθεση   στο Φουαγιέ της Αίθουσας Τέχνης Κοζάνης, με τίτλο «Αξόδευτο Άσπρο, Μαύρο Χρώμα».  Στόχος της εν λόγω συνεργασίας είναι να αναδειχθεί ο ρόλος του πολιτισμού σε επίπεδο κοινωνίας, αφού η σχέση αλληλεπίδρασης και αλληλεξάρτησης, στην οποία βρίσκονται διαρκώς μεταξύ τους, γεννά και καλλιεργεί κοινωνικές σχέσεις ανάμεσα στα μέλη της. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 4 ως τις 31 Μαΐου.
 
Διαβάστε περισσότερα στο: http://www.art22.gr/%CE%B1%CE%BE%CF%8C%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%AC%CF%83%CF%80%CF%81%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-%CF%87%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BB%CF%8E%CF%81/

Did you like this? Share it!

0 comments on “«Αξόδευτο Άσπρο, Μαύρο Χρώμα», από τη Φλώρινα στην Κοζάνη

Comments are closed.