"Προς τ΄άστρα" (Κιβωτός)


 
“Ας χτίσουμε ένα σπίτι…εγώ..εσύ…εμείς…όλοι.” όπως έγινε και χθες το βράδυ 21 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης από το θεατρικό εργαστήρι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης
«Το θέατρο αγαπάει τη διαφορετικότητα» από τη θεατρική ομάδα των νέων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., από τους φίλους, από το πλήρωμα της “ΚΙΒΩΤΟΥ” και από όλους εσάς που ήσασταν εκεί.
Ήταν μια υπέροχη εμπειρία για όλους εμάς τόσο στην προετοιμασία, στην συνεργασία μας με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης και στην ανταπόκριση του κόσμου που “αγκάλιασε” την παράσταση. Για αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τoυς συντελεστές της παράστασης και τα άτομα των θεατρικών εργαστηρίων:
Σκηνοθεσία: Ελένη Δημοπούλου, Άννα Καλίντσεβα
Κινησιολογική επιμέλεια, χορογραφία: Μέλπω Βασιλικού
Επιμέλεια κειμένων: Άννα Καλίντσεβα, Ευρυδίκη Μαγουλοπούλου
Φωτισμοί: Richard Antony Lucas
Σκηνογραφία: Ελένη Δημοπούλου
Μουσική επιμέλεια: Μπάμπης Τσινικοσμάογλου
Φωτογράφιση: Σάκης Αναστασόπουλος
 
Αναστασία Βαβλιάρα, Παρασκευή – Αθηνά Δεληζήση, Δέσποινα Αποστολίδου, Βασιλική Βαλιάκα, Ολυμπία Βλιαγκόφτη, Βάγια Ζαχοπούλου, Άννα Καλίντσεβα, Παρασκευάς Καφτεράνης, Ραφαηλία Κουμασίδου, Στέφανος Λέντζης, Θοδωρής Λότσιος, Λωξάνδρα Λούκας, Ευρυδίκη Μαγουλοπούλου, Κωνσταντίνα Ματιάκη, Γιώργος Μπιλιώνης, Νικάνορας Μπιλιώνης, Ελένη Μπούρου, Άλκης Νεραντζούλης, Άρτεμις Νέστορα, Παναγιώτα Τζιότζιου, Βασιλική Τσιάρα, Αλέξανδρος Χάτσιος, Χρυσοβαλάντω Χριστοφορίδου.
Και να θυμάστε. Να κοιτάτε προς τ΄άστρα, να ονειρεύεστε και να πιστεύετε στα όνειρά σας “γιατί τα όνειρα είναι σαν τα θαύματα. Μόνο αν τα πιστεύεις βγαίνουν αληθινά”.
-Με αγάπη το πλήρωμα της Κιβωτού-
 
Πηγή: Κιβωτός

Did you like this? Share it!

0 comments on “"Προς τ΄άστρα" (Κιβωτός)

Comments are closed.