Νέα

«Το Δώρο» δωρίζεται και η αγάπη χαρίζεται

Στις 10 Σεπτεμβρίου το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης  Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης στις 7.00μ.μ. και εύχεται με μια παράσταση με ζωντανή μουσική, γεμάτη χιούμορ και τρυφερότητα «Καλή Σχολική Χρονιά».

’Ενα «Δώρο» λοιπόν για όλα τα παιδιά της πόλης και τους γονείς τους στις 10 Σεπτεμβρίου 7.00μ.μ. στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης

[su_custom_gallery source=”media: 7009,7010,7011,7012,7013,7015″ limit=”68″ link=”lightbox” width=”200″ height=”170″ title=”never”][su_custom_gallery source=”media: 1906″ link=”lightbox”][/su_custom_gallery]

«Το Δώρο» συνεχίζει το ταξίδι του και έρχεται στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης. Μια ευέλικτη παράσταση κουκλοθεάτρου-θεάτρου αντικειμένων, που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους, με την οποία το ΚΘΒΕ… πετάει στις γειτονιές της πόλης και των περιφερειακών δήμων αλλά και σε φεστιβάλ.

Πρόκειται για μια σύγχρονη μορφή κουκλοθεάτρου, κατά την οποία τα αντικείμενα ζωντανεύουν μέσα από το συμβολικό και χρηστικό τους χαρακτήρα, υποκαθιστώντας τις παραδοσιακές κούκλες. Ο κουκλοπαίκτης είναι ορατός στο κοινό, ενώ ταυτόχρονα δεν είναι απλώς και μόνο χειριστής της κούκλας, αλλά συμμετέχει και ο ίδιος ενεργά στη δράση Εκεί που δεν το περιμένεις τα άχρηστα γίνονται χρήσιμα! Τα άσχημα όμορφα! Ο Μάριος, η Ελένη κι ο Παύλος ανοίγουν τα φτερά τους και τα δικά μας φτερά στη φαντασία! Και μας… χαρίζουν τα δώρα που δωρίστηκαν!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Koldo Vío

Δραματουργική επεξεργασία: Πολυξένη Σπυροπούλου

Παίζουν: Ελένη Γιαννούση, Μάριος Μεβουλιώτης

Μουσικός: Παύλος Μέτσιος

 

Did you like this? Share it!

0 comments on “«Το Δώρο» δωρίζεται και η αγάπη χαρίζεται

Comments are closed.