Καλύτερη παιδική παράσταση για το 2016 «Τα Σαράντα κλειδιά» (ΑΠΕ-ΜΠΕ)



«Τα Σαράντα κλειδιά» του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, σε σκηνοθεσία Ελένης Δημοπούλου, ψηφίστηκε από το θεατρόφιλο κοινό της Θεσσαλονίκης και από κριτική επιτροπή, ως η καλύτερη παιδική παράσταση του 2016, στα βραβεία που οργανώνει ο πολιτιστικός ιστότοποςwww.kulturosupa.gr.
«Είναι μεγάλη μου χαρά, που επιστρέφω ένα θεατρικό βραβείο στην πόλη της Κοζάνης. Επιβεβαιώθηκε πως οι θεατρικοί οργανισμοί της περιφέρειας κάνουν μια πολύ σημαντική δουλειά και ανάμεσα σε αυτούς, το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης» δήλωσε συγκινημένη η Ελένη Δημοπούλου.
Η παράσταση «Τα Σαράντα κλειδιά», αγαπήθηκε από τα παιδιά, αλλά και τους μεγάλους, παίχτηκε σε όλες τις πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας, την παρακολούθησε η συντριπτική πλειονότητα των μαθητών δημοτικών και γυμνασίων της περιοχής και περιόδευσε με επιτυχία σε πολλές πόλεις της χώρας. Μάλιστα, με μικρές μετατροπές, παρουσιάστηκε στα παιδιά των προσφύγων, που φιλοξενούντο στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης στην Κοζάνη.
Σπ.Κουταβάς
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ: http://www.praktoreio-macedonia.gr/article/2875/Kaluteri-paidiki-parastasi-gia-to-2016-%C2%ABTa-Saranta-kleidia%C2%BB

Did you like this? Share it!

0 comments on “Καλύτερη παιδική παράσταση για το 2016 «Τα Σαράντα κλειδιά» (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Comments are closed.