Νέα

Επαναπροκήρυξη πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για την υποστήριξη λειτουργίας του λογιστηρίου

ΚΟΙΝΩΦ. ΕΠΙΧΕΙΡ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κοζάνης προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου για την υποστήριξη της λειτουργίας εφαρμογών γενικής λογιστικής  με διπλογραφική μέθοδο, σύνταξη οικονομικών καταστάσεων για το12μηνο 1-3-2017 έως 28-2-2018.
Ο διαγωνισμός θα είναι μειοδοτικός, με έκπτωση επί της καθαρής τιμής του τιμολογίου της υπηρεσίας (έκθεση εργασιών – δαπάνης) που θα εκφράζεται σε ακέραιες μονάδες επί τοις εκατό (%) και θα διεξαχθεί στα γραφεία του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κοζάνης, Αίθουσα Τέχνης, Πάρκο Αγίου Δημητρίου, την Παρασκευή 24 Φεβρουάριος 2017, με ώρα έναρξης αποδοχής των προσφορών στις 19:00 και ώρα λήξης στις 19:30.
Πληροφορίες για το διαγωνισμό παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στη Κοινωφελή Επιχείρηση ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΟΖΑΝΗΣ. Αντίγραφο της προκήρυξης χορηγείται από τα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.
Για κάθε περαιτέρω πληροφορία, επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 24610-24062.
 
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης
Λιάκος Ευθύμιος

Did you like this? Share it!

0 comments on “Επαναπροκήρυξη πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για την υποστήριξη λειτουργίας του λογιστηρίου

Comments are closed.