Νέα

kozan.gr: Μηνύματα αγάπης συμφιλίωσης, αποδοχής και ειρήνης, στο Θεραπευτήριο «Σπινάρη» από ηθοποιούς του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)


Μια όμορφη δράση πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 23 Απριλίου στο Θεραπευτήριο «Σπινάρη» στην Κοζάνη. Συγκεκριμένα, απαντώντας στο κάλεσμα και την πρωτοβουλία του Υπουργείου Πολιτισμού σχετικά με την Παγκόσμια Μέρα Βιβλίου, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης εμπνεύστηκε ως τόπο πραγματοποίησης της δράσης το εν λόγω θεραπευτήριο και παρουσίασε την καινούρια του παραγωγή που είναι βασισμένη στο «Άσμα Ασμάτων». Ένα από τα σημαντικότερα κείμενα, το Άσμα Ασμάτων, υμνεί την αγάπη με τρόπο μοναδικό. Οι 5 ηθοποιοί της παράστασης Ελένη Ζαραφίδου, Αουλόνα Λούπα, Ιωάννα Μάντζαρη, Νίκος Νικολαΐδης, Χρήστος Τσαβλίδης, βρέθηκαν κοντά στους ασθενείς για να μεταδώσουν μέσω του λόγου, το μήνυμα της αγάπης, της συμφιλίωσης, της αποδοχής και της ειρήνης, έννοιες που διατρέχουν συνεχώς το Άσμα Ασμάτων. Στους χώρους του θεραπευτηρίου όπως μας ενημέρωσε η ψυχολόγος κα Σίσσυ Πιτένη υπάρχουν και πίνακες ζωγραφικής τους οποίους φιλοτέχνησαν οι ασθενείς.
Θανάσης Τέγος
 
[su_youtube_advanced url=”https://youtu.be/aI4tIvDsb6I” width=”1600″ height=”700″ controls=”no” autohide=”yes” rel=”no”]https://youtu.be/eAIu_UWExUI[/su_youtube_advanced]  Πηγή: kozan.gr

Did you like this? Share it!

0 comments on “kozan.gr: Μηνύματα αγάπης συμφιλίωσης, αποδοχής και ειρήνης, στο Θεραπευτήριο «Σπινάρη» από ηθοποιούς του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

Comments are closed.