ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΚΕΡΙΩΝ

Την παραμονή των Χριστουγέννων

στο Δη.Πε Θέατρο Κοζάνης

Συναυλία, παραμύθια & ανταλλακτικό παζάρι

Με τα φωτάκια να λαμπιρίζουν, τις λιχουδιές να μας γλυκαίνουν κι όλη την παραμυθένια ατμόσφαιρα της ημέρας αυτής, ετοιμάζουμε για τους μικρούς μας φίλους αλλά και τους μεγάλους, μια γιορτή για να μας μεταφέρει την ομορφιά που κρύβουν οι ημέρες των Χριστουγέννων.

Τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου στις 17:30, στην Κεντρική Σκηνή / Αίθουσα Τέχνης, πρωταγωνιστές θα είναι αγαπημένα παραμύθια κι όμορφες μουσικές από την Ορχήστρα του Ωδείου Δημόπουλου και την Χορωδία.

Τα παραμύθια θα μας τα αφηγηθούν οι ηθοποιοί Πηνελόπη Μαρκοπούλου και Ηλέκτρα Φραγκιαδάκη κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γεώργιου Δερνίκα.

Ενορχήστρωση ορχήστρας/ διεύθυνση χορωδίας: Έρη Κουρμπαλή

Προετοιμασία Χορωδίας:  Έμη Τσιούρα Δημοπούλου

Αφήγηση: Πηνελόπη Μαρκοπούλου & Ηλέκτρα Φραγκιαδάκη

Σκηνοθετική Επιμέλεια: Γιώργος Δερνίκας

Η έννοια της ανταλλαγής είναι επίσης ο πρωταγωνιστής της εκδήλωσης μας! Γι’ αυτό ετοιμάζουμε ένα Χριστουγεννιάτικο Ανταλλακτικό Παζάρι. Κάθε παιδί που θα έρθει, να μας φέρει ένα από τα παιχνίδια του που δεν παίζει πια. Στο τέλος της συναυλίας, θα έχουμε στήσει ένα ανταλλακτικό παζάρι! Έτσι κάθε παιδί θα πάρει κάτι διαφορετικό, κάτι αγαπημένο κάποιου άλλου παιδιού. Η δύναμη που έχει η έννοια της ανταλλαγής, θέλουμε να δώσει στους μικρούς μας φίλους μαθήματα ζωής αλλά και χαμόγελα χαράς!

Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018, στις 17:30

Κεντρική Σκηνή/ Αίθουσα Τέχνης

Πληροφορίες: ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, Τ. 24610-24062  & κινητό 6986 489 049

Did you like this? Share it!

0 comments on “ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΚΕΡΙΩΝ

Comments are closed.