Θεατρικό Εργαστήρι

ΘΕΑΤΡΙKΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ
για ενήλικες
3ος χρόνος λειτουργίας
 
Τα θεατρικά εργαστήρια ενηλίκων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης είναι ένας θεσμός που λειτούργησε για πρώτη φορά το φθινόπωρο του 2012. Ήδη συμπλήρωσε δύο χρόνια δραστηριότητας με δύο τμήματα Α και Β έτους.
Φέτος κάθε Πέμπτη (6-8 μ.μ.) θα λειτουργήσει εργαστήριο ενός νέου τμήματος (Α΄έτος) και κάθε Παρασκευή (6-8 μ.μ.) εργαστήριο με τους παλιούς συμμετέχοντες (Β΄ έτος) που θα απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να μυηθούν στην τέχνη του θεάτρου με έναν παιγνιώδη, ευχάριστο και ταυτόχρονα συναρπαστικό τρόπο.
Τα εργαστήρια απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς, θεατρολόγους, ερασιτέχνες ηθοποιούς αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο επιθυμεί να αποκτήσει τεχνικές, απολύτως απαραίτητες όχι μόνο για να παίξει θέατρο αλλά και χρήσιμες στην καθημερινότητα ταυ.
Στα εργαστήρια διδάσκονται δράσεις που σχετίζονται με τη φωνή, το σώμα, την αναπνοή, θεατρικά και κινητικά παιχνίδια, θεατρικές ασκήσεις, αυτοσχεδιασμοί, απαγγελίες ασκήσεις συνεργασίας, εμπιστοσύνης και επικοινωνίας.
Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος προϋπάρχουσες γνώσεις πάνω στο θέατρο. Χρειάζονται μόνο καλή διάθεση, ένα δίωρο ελεύθερο την εβδομάδα και … 20 ευρώ μηνιαίως για τη συμμετοχή!!!
Οι συναντήσεις ξεκίνησαν την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2014 και θα ολοκληρωθούν στις 15 Ιουνίου 2015. (30 συναντήσεις κάθε έτος).
 
Στο τέλος κάθε έτους δίνονται βεβαιώσεις φοίτησης από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.
Διδάσκει ο έμπειρος δάσκαλος και θεατρολόγος Κωνσταντίνος Μπαμπίλας και οι συναντήσεις γίνονται στο θεατράκι της Αίθουσας Οχληρών.
Πληροφορίες και συμμετοχές στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης, στην «Αίθουσα Τέχνης» και στο τηλ. 24610-24062, εσωτ. 1, κα Σιμάρα Τασούλα, τις εργάσιμες ώρες.