Μέρες Θεάτρου: Ο Νέστορας Κοψιδάς για τους "Εμπόρους των εθνών"

Οι “Έμποροι των Εθνών ” έκαναν πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2011 στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και έκτοτε το έργο περιόδευσε στην Περιφέρεια σημειώνοντας παντού μεγάλη επιτυχία. Απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και αγαπήθηκε από κοινό όλων των ηλικιών.
Μέρες Θεάτρου: Ο Νέστορας Κοψιδάς για τους ''έμπόρους των εθνών'' Μια σύγχρονη θεατρική ματιά στο έργο και το γλωσσικό ιδίωμα του Παπαδιαμάντη Σήμερα και αύριο στην Κοζάνη (βιντεο)
Μετά από τέσσερα χρόνια αφού ανέβηκε με επιτυχία στην Αθήνα θα εχουυμε την ευκαιρία να το απολαύσουμε στην Κοζάνη στα πλάισια των εκδηλώσεων μέρες θεάτρου που οργανώνει το ΔΗΠΕΘΕ Κοζανης ΄Ο Νέαστορςεα Κοψιδάς μίλησε στο vetofm για τον ιδιαίτερο τρόπο σκηνικής ανάγνωσης του Παπαδιαμάντη για τα νέα εργαλεία κα το πετυχημένο σκηθετικό εγχείρημα του Θ. Αμπαζή που απο το ΔΗΠΕΘΕ Πατρας επιλέχθηκε απο την νέα πολιτικη ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού να εργασθεί στο Εθνικο Θέατρο.

 
Πηγή: http://www.vetonews.gr/culture/item/25378-meres-theatrou-o-nestoras-kopsidas-gia-tous-emporous-ton-ethnon-mia-sygxroni-theatriki-matia-sto-ergo-kai-to-glossiko-idioma-tou-papadiamanti-simera-kai-ayrio-stin-kozani

Did you like this? Share it!

0 comments on “Μέρες Θεάτρου: Ο Νέστορας Κοψιδάς για τους "Εμπόρους των εθνών"

Comments are closed.