Νέα

«Τέσσερις Πιανίστες & ένα Πιάνο»

Το ΔηΠεΘε ΚΟΖΑΝΗΣ δίνει βήμα έκφρασης και δημιουργίας σε νέα και ταλαντούχα παιδιά της πόλης και την ΤΕΤΑΡΤΗ 19 Απριλίου και ώρα 20:00 στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ,  θα δοθεί ένα ρεσιτάλ πιάνου από τους Παρασκευή Τζούκα, Στέλιο Ιωσήφ, Ιωάννη Βογιατζή και Ιωάννη Δημόπουλο, όπου θα παρουσιάσουν σε μια βραδιά μερικά από τα πιο δημοφιλή και απαιτητικά έργα του πιανιστικού ρεπερτορίου.
Οι πιανίστες, Παρασκευή Τζούκα, Στέλιος Ιωσήφ, Ιωάννης Βογιατζής και Ιωάννης Δημόπουλος, συμμετείχαν πρόσφατα στον Πανελλήνιο  Διαγωνισμό Πιάνου που διοργάνωσε το Φεστιβάλ πιάνου Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης και σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Οι νέοι μουσικοί απέσπασαν πολύ θετικές κριτικές, για το ερμηνευτικό και καλλιτεχνικό τους επίπεδο, από την κριτική επιτροπή η οποία αποτελούνταν από πιανίστες διεθνούς φήμης.
Στο σύνολο των συμμετοχών η περιοχή μας εκπροσωπήθηκε από τέσσερις μουσικούς, γεγονός που δείχνει το υψηλό εκπαιδευτικό και καλλιτεχνικό της επίπεδο.
Με την ευκαιρία της μουσικής αυτής εκδήλωσης, κάνουμε και τα πιο ιδανικά εγκαίνια στο νέο πιάνο που πρόσφατα απέκτησε το ΔηΠεΘε και κατ’ επέκταση η πόλη μας.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Did you like this? Share it!

0 comments on “«Τέσσερις Πιανίστες & ένα Πιάνο»

Comments are closed.