ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΚΟΖΑΝΗΣ
«Δεν χρειάζεται να μεταμφιεστώ σε δυνατό για να με αγαπήσεις. Αν το κάνω, ποτέ δεν θα μάθω αν είσαι ικανός να με αγαπήσεις όπως πραγματικά είμαι: ευάλωτος, αδύναμος ή ο,τιδήποτε» (Χ. Μπουκάι).

Ποιοι πραγματικά είμαστε;
Τι κρύβουμε κάτω από τα χαμόγελα, τα λόγια ή τη σιωπή μας;
Ποια είναι η κρυμμένη δύναμή μας;
Πώς θα ανακαλύψουμε τον εαυτό μας;
Πού θα βρούμε τον θησαυρό που αναζητάμε;
…στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης την θεατρική σεζόν!
Η έμπρακτη αγάπη σας, εδώ και σχεδόν 20 χρόνια, για το μακροβιότερο και πιο επιτυχημένο πρόγραμμα του θεάτρου της πόλης μας, μας δίνει την ώθηση να πραγματοποιήσουμε έναν νέο κύκλο θεατρικών εργαστηρίων. Tα εργαστήρια θα ξεκινήσουν με έναν πρώτο κύκλο 10 συναντήσεων (από 16 Οκτωβρίου 202319 Δεκεμβρίου 2023).
Τα θεατρικά εργαστήρια απευθύνονται σε παιδιά δημοτικού (χωρισμένα ηλικιακά σε τμήματα), εφήβους, ΑμεΑ, ενήλικες και φοιτητές. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά από 29 Σεπτεμβρίου 2023και ώρες 9 π.μ. με 3 μ.μ. στην Αίθουσα Τέχνης. Οι γονείς/συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώνουν υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής και αίτηση εγγραφής.
Το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ για όλον τον κύκλο των 10 συναντήσεων. (Οι φοιτητές των πανεπιστημιακών τμημάτων και των τμημάτων ΤΕΙ της πόλης μπορούν να παρακολουθούν δωρεάν τα τμήματα με βεβαίωση εγγραφής από τη σχολή τους).
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στην Κεντρική Σκηνή της Αίθουσας Τέχνης. Οι ακριβείς ημέρες και ώρες έναρξης κάθε τμήματος θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη των εγγραφών και τη δημιουργία των τμημάτων.
Υπεύθυνη εργαστηρίων: Μπατάνη Μαρία
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του θεάτρου στο τηλέφωνο 2461024062 (εσωτ. 1) ώρες 9 π.μ. με 3 μ.μ..

Did you like this? Share it!

0 comments on “ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

Comments are closed.